Sectors Dissenys Electrònics a Sabadell

La resposta a les teves necessitats

Contacta'ns

Hostaleria

A Elecsan proporcionem solucions automatitzades pel sector de l'hostaleria. Dissenyem i desenvolupem el control electrònic de cafeteres i molins de la marca líder del mercat, lliurant un producte final de la millor qualitat amb l'objectiu d'optimitzar el rendiment de la màquina, oferint productes nous i innovadors al seu mercat.

Alimentari

Per facilitar i accelerar la producció desenvolupem el control electrònic de picadores, cúters i embotidores. Alhora pel nostre client dissenyem una aplicació que juntament amb la pantalla tàctil capacitiva de 7” que subministrem, facilita els processos productius, oferint la flexibilitat que necessiten els nostres clients per respondre de forma dinàmica a les tendències i les demandes del mercat.

Tèxtil

Per a la industria tèxtil, fabriquem controls electrònics de màquines de torsió i bobinat de fils i cordes. Addicionalment, desenvolupem una aplicació senzilla per a Smartphone tant per a iOS (Apple) com per a Android que permet gestionar les configuracions i les fitxes.

Ferroviari

Elecsan desenvolupa el disseny, el firmware i la fabricació d'autòmats per a la indústria ferroviària, encarregats de proporcionar un control precís sobre les portes, aixetes, llums i sensors de presència amb mecanismes electrònics per obtenir una experiència positiva dels usuaris en banys de gran afluència de públic.

Confia en la nostra experiència i qualitat en electrònica industrial per mantenir els teus equips en perfecte estat.